Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Další tragická nehoda mezi obcemi Nové Strašecí a Řevničov

Dne 15. září 2010 v 17:21 byla na tísňovou linku Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje ohlášena dopravní nehoda dvou automobilů na silnici I/6 mezi obcemi Nové Strašecí a Řevničov, u křižovatky Bucek.

Na místo byla vyslána jednotka HZS Stčk. stanice Stochov s CAS 24 Scania, ZZS, PČR a vrtulník Letecké záchranné služby. Po příjezdu na místo zásahu bylo provedeným průzkumem zjištěno, že se jedná o boční střet osobního automobilu Škoda Octavia a dodávkového automobilu Renault Master. Dále byly zjištěny 3 zraněné osoby, kterým jednotka poskytla předlékařskou pomoc. Na místě ZZS, PČR, LZS a člen Týmu posttraumatic­ké péče.

Jednotka provedla uzavření silnice, protipožární opatření u automobilů a spolupracovala se záchrannou službou při transportu zraněných osob. U řidiče osobního automobilu byl lékařem konstatován exitus, spolucestující z dodávky byla transportována vrtulníkem s poraněním hrudníku do pražské nemocnice a řidič byl odvezen ZZS do nemocnice v Rakovníku. Na místo byla povolána velitelem zásahu Správa a údržba silnic, která provedla úklid vozovky. Po zadokumentování dopravní nehody jednotka provedla umytí krevní skvrny a vrátila se zpět na stanici. Příčina dopravní nehody je v šetření Policie ČR. Letos se v tomto úseku jedná o několikátou dopravní nehodu se smrtelným zraněním.

Info: nstržm. Martin Vondra, HZS Stčk., stanice Stochov

nstržm. Lukáš Vejvar

Sdílet