Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

FOTOREPORTÁŽ: Pád ženy pod soupravu metra

Krátce před šestou hodinou večerní dne 21. 9. 2010 byl na tísňovou linku ohlášen pád 35 leté ženy pod soupravu metra ve stanici Můstek.

Na místo ihned vyrazili hasiči z pražské centrální stanice, stejně jako HZS DP Praha a také záchranná služba. Jako první na místo události dorazili hasiči z centrály ve složení: 2× CAS, 1× nůžky, VEA a vyšetřovačka.

Bohužel žena svým těžkým zraněním na místě podlehla a tak mohl přivolaný lékař již jen konstatovat smrt. Po příjezdu hasičů DP Praha se hasiči více jak hodinu snažili o vyproštění těla ženy, které zůstalo uvězněno mezi druhým a třetím vagónem soupravy, což se jim krátce před sedmou hodinou večerní podařilo a provoz metra tak mohl být obnoven.

Záchranná služba transportovala do nemocnice mladší ženu, která celou událost viděla na vlastní oči, následkem čehož se pak psychicky zhroutila.

Exkluzivně pro POŽÁRY.cz: Tomáš Buchtela http://tomas-buchtela.blog.cz/

Dostali jste se někdy s fotoaparátem k zajímavému zásahu? Pošlete nám krátké info a fotografie. My pak zveřejníme vaší FOTOREPORTÁŽ na web. Ty nejčtenější odměníme trikem nebo samolepkou. Kontaktujte nás na pozary@pozary.cz

Sdílet