Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Trabant narazil do stromu a začal hořet

Dvě jednotky hasičů vyjely dne 22. října 2010 odpoledne k dopravní nehodě, která se stala na silnici z Třebechovic pod Orebem ve směru na Hradec Králové. Řidič osobního vozidla zn. Trabant vyjel z vozovky a narazil do stromu. Automobil začal po nárazu hořet.

Nehoda byla na operační středisko hasičů ohlášena ve tři hodiny odpoledne. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové a dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem. Nehoda se stala na silnici směrem na Hradec Králové před obcí Blešno.

Řidič osobního vozidla Trabant nejprve narazil a poškodil tři protijedoucí vozidla a následně vjel do příkopu, kde narazil do stromu. Vůz začal po nárazu hořet. Shodou okolností jeli za osobním vozidlem policisté zásahové jednotky, kteří se vraceli z výcviku. Zraněného muže vytáhli z vozidla dříve, než jej celé zachvátily plameny. Jako první na místo dorazili dobrovolní hasiči, kteří ihned začali s hašením vozidla. Požár zasáhl a zničil celý automobil. Zraněný řidič byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Foto: Bc. Pavel Jánský – HZS Královéhradeckého kraje

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

Sdílet