Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Předváděcí akce Mercedes-Benz a ZHT

Jak jsme již avizovali, proběhla ve dnech 11.-12. 10. 2010 rozsáhlá prezentační akce firmy Mercedes-Benz Centrum Moravia a ZHT Group s.r.o.

Akce byla z našeho pohledu užitečná, neboť ukázala zákazníkům, odborné ale i laické veřejnosti možnosti, které právě Mercedes-Benz a Mitsubishi Fuso Canter umí nabídnout v součinnosti se svými partnery z oblasti nástaveb a doplňků.

Prezentované firmy a produkty

Hasičské vozy firmy ZHT GROUP – Výrobce speciálních plastových nástaveb, kompletní zástavby hasicích speciálů v řadě od Sprintera, Fuso Canter přes Vario až po Atego a Unimog.

  • DA 15 – L1R MB Sprinter 4×4 – dopravní automobil určený pro přepravu osob, základní výbavy vč. požární stříkačky a minimálním množstvím vody

    Více na: https://www.pozary.cz/…h-trebovice/

Vozidlo bylo rovněž představeno s plastovou nástavbou ZHTStrong

  • DA Mitsubuishi Fuso Canter 3,5 t – je lehký dopravní automobil s prodlouženou kabinou pro osádku 1+6. Výhodou tohoto automobilu je, že lze řídit s řidickým oprávněním kategorie „B“ . Vozidlo oslní svou manévrovatelností a spolehlivostí.
  • DA Mitsubishi Fuso Canter 7,5 t – nová koncepce dopravního automobilu. Vozidlo určené pro přepravu až 1+8 osob a požárního vybavení s nádrží na vodu 1800 l .Nástavba vyrobena z plastu ZHTStrog . Je výjimečná především, že je přizpůsobena k přepravě osob v nástavbě vozidla což zvyšuje komfort posádky a uložení potřebného vybavení v kabině osádky.
  • MB Unimog U20 – podvozek uznávaný hlavně pro své terénní schopnosti. Na tomto podvozku byl již představen malý speciál CAS 10 https://www.pozary.cz/…mog-u20-zht/

Součástí prezentace byla rovněž nová koncepce malé terénní CAS s plastovou nástavbou ZHTStrong s prodlouženou kabinou pro osádku 1+6 a s nádrží 2000 l vody.

Představení nových vozů společností Mercedes-Benz Centrum Moravia:

  • Mercedes-Benz Viano – Moderní vůz, který klade komfort na první místo. Mercedes-Benz Viano má na první pohled poněkud zvláštní ambice – spojit prostornost užitkového vozu s komfortem a bezpečností vozu osobního. To ho předurčuje zejména pro využití na rodinných a firemních výletech, kde si každý najde své nedotknutelné pohodlí. Maximální komfort, jaký můžete pasažérům nabídnout, je doplněn velice výkonnými a zároveň kultivovanými motory.
  • Mercedes-Benz Vito – Mercedes-Benz Vito byl navržen s hlubokou znalostí vašich potřeb a s ohledem na zcela specifické nároky, které jsou kladeny na užitková vozidla, přičemž na prvním místě vždy stojí všestrannost.
  • Mercedes-Benz třídy G – Mercedes-Benz třídy G, žijící legenda, využívaná pro své terénní schopnosti nejen mnoha společnostmi ale třeba i celou řadou armád. Vyzkoušeli jsme, v čem jedinečnost „géčka“ spočívá testováním drsné pracovní verze; tedy modelu W461 užívajícího přídomek „Professional“.

Mercedes-Benz Financial Services Česká republika – Samozřejmě nemohli chybět ani kolegové z naší leasingové společnosti, připraveni okamžitě reagovat na otázky ohledně „MB Leasingu“, „ MB úvěru“ ale i „CharterWay“ – jedinečného programu finanční společnosti MBFSCR.

Akce probíhala v areálu firmy, kde mohli zákazníci nahlédnout i pod pokličku servisního oddělení Mercedes Benz Centrum Moravia a také někteří z Vás využili možnost se podívat do výrobního závodu plastových hasičských nástaveb firmy ZHT Group s.r.o.

Závěrem už zbývá dodat jen, že podobné akce bychom chtěli pořádat častěji a samozřejmě přivítáme i podněty od vás, neboť cílem našich prezentačních akci je vaše maximální informovanost o produktech, které pro vás připravuje skupina Daimler a ZHT.

ZHT Group s.r.o., Mercedes-Benz Centrum Moravia

Sdílet