Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Hodoníně hasiči změří síly ve volejbalu

Sportovní hala TEZA v Hodoníně bude 9. a 10. listopadu dějištěm Přeboru Hasičského záchranného sboru ČR ve volejbalu.

Pořadatelem přeboru je HZS Jihomoravského kraje ve spolupráci s Českou hasičskou sportovní federací, Hasičským sportovním klubem Hodonín a MV – generálním ředitelstvím HZS ČR.

Klání v hale v ulici Lipová alej bude mít mezinárodní účast. Kromě 10 družstev HZS krajů z České republiky do Hodonína přijede také tým profesionálních hasičů z Trnavského kraje Slovenské republiky. Družstva, která tvoří až deset sportovců a jeden až dva členové doprovodu, budou složena z příslušníků i občanských zaměstnanců HZS ČR. Turnaj se bude hrát ve dvou skupinách.

V každé z nich budou nasazeny dva nejsilnější týmy z posledního celostátního přeboru, který se hrál v listopadu 2009 v Nymburku. K nim budou rozlosovány ostatní týmy. Nejlepší družstva se utkají ve středečním finále.

Přebor HZS ČR v hodonínské hale bude zahájen v úterý 9. listopadu v 9 hodin nástupem všech týmů a organizátorů. První servisy a smeče halu rozezní v 9.30 hodin. Zápasy ve skupinách se budou hrát v úterý do 18 hodin. Ve středu 10. listopadu turnaj pokračuje od 8.30 hodin zbývajícími zápasy ve skupinách a finálovým kláním. Vyhlášení výsledků je plánováno v 15 hodin.

por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kra­je

Sdílet