Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Těhotná žena byla zraněna, vozidla se srazila

Dne 11. 11. 2010 v 11:24 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po další dopravní nehodě na křižovatce u Bezměrova.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem, kterou v rámci mezikrajské pomoci posílila další jednotka profesionálů z Kojetína (OLK). Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na známé křižovatce u nájezdu na D1 došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Octavia a Renault s přívěsným vozíkem.

Po vzájemném střetu obou vozů v prostoru křižovatky došlo po nárazu do přívěsného vozíku k jeho rozbití a vysypání malého převáženého nákladu. Prostorem křižovatky byl omezen průjezd.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění těhotné ženy přepravované v jednom z vozů. Ženu si do své péče převzal lékař přivolané posádky zdravotnické záchranné služby, který ji nechal transportovat do nemocnice k preventivnímu vyšetření.

Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Hasiči částečně pomohli s úklidem křižovatky a místo nehody předali policii. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost a dopravu řídila hlídka policistů.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje

Sdílet