Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jedno zranění si vyžádala nehoda u Mšece

Dopravní nehoda jednoho osobního vozidla byla na tísňovou linku středočeských hasičů ohlášena v sobotu 13. listopadu v dopoledních hodinách mezi obcemi Nové Strašecí a Mšec na Rakovnicku.

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Stochov s technikou CAS 24 SCANIA 4×4.

Po příjezdu na místo události bylo provedeným průzkumem zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu osobního vozidla značky Ford Escort. Dle výpovědi se řidič osobního vozidla vyhýbal divoké zvěři procházející přes silniční komunikaci. Řidič vozidla sjel do příkopu, kde následně narazil do kmene stromu a zůstal s havarovaným vozidlem uprostřed vozovky.

Jednotka hasičů provedla odpojení akumulátoru na havarovaném vozidle a sorbčními prostředky zneškodnila vyteklé provozní kapaliny. Řidič vozidla utrpěl při nárazu poranění klíční kosti a stěžoval si na bolesti zad a hlavy. Hasiči zraněné osobě poskytli přednemocniční neodkladnou péči a poté jej předali do péče záchranné služby.

Po zadokumentování místa události Policií ČR a odstranění havarovaného vozidla provedla jednotka hasičů úklid vozovky.

nstržm. Lukáš Vejvar

Sdílet