Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidičce se udělalo za volantem nevolno a nabourala několik vozidel

K dopravní nehodě osobního vozidla vyjeli ve čtvrtek 18. listopadu 2010 dopoledne profesionální hasiči z Jaroměře. K nehodě došlo v ulici Svatopluka Čecha v Jaroměři, když se řidičce osobního vozidla Volkswagen Passat udělalo za volantem nevolno a vyjela ze silnice.

Nabourala další tři vozidla Suzuki Splash, Hyundai Lantra a Ford Orion a narazila do zdi oplocení domu. Těhotná žena za volantem neutrpěla viditelná zranění, ale byla v šoku. Účastníci dopravní nehody a hasiči poskytli ženě předlékařskou pomoc. Na místě zasahovali záchranáři pozemní i letecké záchranné služby, kteří si převzali ženu do péče a následně ji transportovali do nemocnice. Hasiči uzavřeli dopravu v místě nehody, aby mohl přistát vrtulník letecké záchranné služby.

Následně zabezpečili všechna vozidla proti požáru a po zadokumentování události Policií ČR odstranili vozidlo ze sutin oplocení a další havarované automobily z vozovky. Střepy a další plastové části vozidel odklidili ze silnice. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Foto: stanice Jaroměř

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

Sdílet