Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasič do reklamy

Obrátila se na nás jedna reklamní agentura, abychom jim pomohli najít autentického hasiče do reklamy na obchodní řetězec. Jedná se o nemluvenou roli, nehledáme žádného herce, modela ani člověka se zkušeností před kamerou. Jedinou podmínkou je věk 30 – 47 let a práce v hasičském sboru (dobrovolná či profesionální).

Zveme tímto hasiče na casting. Casting probíhá v agentuře Mirky Hyžíkové, ul. Třebízského 10, v Praze 2 na Vinohradech, a sice ve čtvrtek 9. prosince 2010 kdykoliv mezi 10.00 – 12.30 nebo

17.00 – 19.00 a nebo potom v pátek 10.prosince mezi 12.00 – 16.00.

Všechny zúčastněné si při castingu vyfotíme a natočíme s nimi krátké video, ve kterém řeknou pár slov o sobě na kameru. Přijít mohou oblečení v civilu, s sebou nepotřebují ani žádné rekvizity.

Vybraný protagonista s námi bude filmovat dva dny v rozmezí 17. až 19. prosince. Práce je slušně honorována – vybraný jedinec se může těšit na 40 tisíc korun.

Castingová režisérka slibuje příjemné zacházení a žádný stres. S prací s neherci má už bohatou zkušenost. Obsazuje pravidelně české filmy a reklamy. Některé z nich můžete najít na www.castingmirka.com. Na těchto internetových stránkách jsou také kontakty a emailová adresa, kde se můžete případně na casting informovat.

Sdílet