Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jde o peníze na vaše platy, přijeďte si je alespoň zkusit vybojovat, je to poslední šance!!!

Příslušníci a zaměstnanci Odboráři a snad i neodboráři bezpečnostních sborů by se měli v co největším počtu sejít v den schvalování zákona o státním rozpočtu před Poslaneckou sněmovnou na podporu pozměňovacího návrhu k přerozdělení 700 mil. Kč na Vaše platy.

Zde je zakázáno demonstrovat, přijdeme tedy jako minule jen po chodníku a nebudeme demonstrovat, ale čekat, až se vystřídají alespoň někteří z nás na galerii při sledování poslanecké (ne)schvalovací práce na zákonu, který naše rodiny má připravit o desítky tisíc korun.

Sraz účastníků 15.12. 2010 v 8.30 hod. v atriu stanice metra Malostranská, odkud vyrazíme společně ke sněmovně !

  1. čas odjezdu si naplánujte tak, abyste na místo srazu dorazili nejpozději v 8:30 hodin.
  2. vezměte s sebou čepice s nápisem hasiči, bundy od Firemanů, vesty, přílby, píšťalky, ruční sirény!
  3. vezměte s sebou vlajky OSH, hesla a vesty OSH, nevrácené po předchozích akcích !!!
  4. dopravní prostředky zanechte na záchytných parkovištích na okraji Prahy a na místo cestujte prostředky MHD – výstupní stanice metra trasy A – Malostranská, výstupní stanice tram. č. 12, 18, 20, 22 a 23 – Malostranská a výstupní stanice autobusu č. 133 – Staroměstská, všechny stanice se nachází cca 1 minutu od místa srazu. V krajním případě časové nouze váš autobus může zastavit a vyložit lidi Na Klárově, přímo naproti přes ulici (příjezd po nábřeží Edvarda Beneše kolem úřadu vlády).

Tentokrát jde skutečně o hodně, příjďte a svojí účastí utvrďte poslance v tom, že „Takhle to už dál nejde“, jak sami rádi říkají. Kdo jiný, než odbory a kdy jindy, když než teď by měl hájit zájmy zaměstnanců! Snad účast alespoň tentokrát zváží i ti, kdo v odborech nejsou.

V příloze tohoto článku najdete text Vladimíra Mühlfeita, bývalého předsedy OSH, který stojí za přečtění. Dokument je ke stažení ve formátu PDF.

Zdeněk J. Oberreiter, předseda OS hasičů

Sdílet
Přiložené soubory
scan.pdf zobrazit online PDF 313 kB