Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasičské hrnky od nás pro vás

Představujeme vám věc, která je na trhu již třetím rokem. Jedná se o hrnečky s tématikou hasičských automobilů.

Jedná se o keramický hrnek o průměru 80mm, výšce 95mm a objemu 0,3l. Portfolio momentálně čítá 33 motivů různé techniky (automobily Tatra, motocykly, letecká technika, tanky II. sv. války a hasiči, konkrétně CAS 25 Škoda 706, Liaz 101, CAS 32 Tatra 148 i 815, AP 27 Tatra 815 či automobilový jeřáb). Motivy jsou originální perokresby.

K hasičským hrnkům (konkrétně k motivu Tatry 815 CAS 32) se váže jedna zajímavá historka, objednali si je u nás „dobráci“ z Chodova a dle slov pana Kareše „hrnky zafungovali jako woodoo“, poněvadž za pár dní si jeli pro skutečnou CAS 32 na Tatře 815, je to ta, která utrpěla při včerejším požáru šrámy…

Pokud máte o hasičské hrnečky zájem, lze si je objednávat přímo na e-mailové adrese: skrena@seznam.cz, cena je 130,– Kč za kus.

Máte vy, hasiči, nějaký nápad, co by mělo na hrnečcích být za další motiv?

Kdo chce získat hrneček dle vlastního výběru ze sortimentu firmy, nechť správně odpoví na soutěžní otázku, která zní: Jaký byl vůbec první motiv na jejich hrnečku? Přesné odpovědi zasílejte na mail pozary@pozary.cz.

Malá nápověda, nebylo to hasičské auto… Výherce bude vylosovaný ještě dnes, a když vše dobře půjde, tak 24. 12. 2010 z nového hrnku bude pít.

Námět na motiv zasílejte přímo na adresu výrobce skrena@seznam.cz či to můžete napsat do komentáře zde u článku. I zde obdrží jeden vylosovaný hrnek dle vlastního výběru.

Seznam motivů, které jsou nyní ve výrobním programu, naleznete ke stažení v příloze ve formátu PDF.

Sdílet
Přiložené soubory
seznam hrnku.pdf zobrazit online PDF 2 MB