Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požáry.cz v centru PYROSU

Není tomu tak dávno co by se dal server pozary.cz považovat za zcela obyčejnou internetovou prezentaci práce hasičů, vytvořenou několika nadšenci. Tvrdá práce, vytrvalost a obětavé úsilí, udělalo ze zcela běžné věci věc neobyčejnou. O tom, že tomu tak skutečně je, se můžete lehce přesvědčit, pokud navštívíte veletrh PYROS v Brně. Pozary.cz jsou totiž prvním soukromým serverem v České republice, který se prezentuje na tomto mezinárodním veletrhu.



Pravidelní návštěvníci serveru pozary.cz si také mohli všimnou nového designu, který byl spuštěn právě v den, kdy jsme vstoupili na půdu veletrhu PYROS.

Server pozary.cz je opravdu nejsledovanější server v oblasti požární ochrany u nás.

Spojením několika serverů se z něho stal ten nejsledovanější a nejobsáhlejší web v oblasti požární ochrany u nás. Web je rozdělen do několika hlavních proudů.

zpravodajství … tento hlavní blok stránek je několikrát denně aktualizován. Je rozdělen do několika rubrik, tak aby uživatelé stránek měli přehled o nových článcích. Unikátní design, který jsme získali od profesionálního grafika splňuje základní požadavky pro tento web. Přehlednost serveru, atraktivní vzhled, zvýraznění hlavního článku, ale hlavně rozmístění reklamních bannerů tak, aby nerušily vzhled a přesto zaujaly čtenáře. Zpravodajství také nabízí on-line sledování výjezdů hasičů, okamžitou reakci na uveřejněný článek, možnost hlasování na dané téma, přehlednou fotogalerii atd.

diskusní fórum … umožňuje návštěvníkům diskutovat na témata, která si sami zvolí. V budoucnu chceme rozšířit diskusní fórum o odborné diskuse formou emailu i on-line

katalog … přehledný vyhledávač firem v oblasti PO, státních i občanských institucí a profesionálních i dobrovolných sborů. Bude také nabízet odkazy na webové stránky s tématikou PO

email … služba, která je zcela zdarma. Pro uživatele jsou k dispozici některé atraktivní formáty mailu jako např. @hasic.cz, @firefighters.cz, @hasicipraha.cz a další

A co připravujeme?

e-shop … možnost nákupu zboží z oblasti PO přes internet

Server pozary.cz se na PYROSU nebude jen vystavovat. Jako mediální partner bude několikrát denně přinášet zajímavé články a fotografie z tohoto zajímavého veletrhu, které budou zveřejňovány v sekci PYROS 2002. Jsme přesvědčeni o tom, že naše on-linová mediální služba pomůže nejen pořadatelům veletrhu a vystavovatelům, ale také lidem, kteří se z jakéhokoliv důvodu nebudou moci do Brna dostat. A tak Vy, kteří můžete přijít neváhejte a přijďte. Například náš stánek najdete v pavilonu A1, stánek 036B.
Sdílet