Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

LUKAS

Nářadí profesionálů střižené na míru kvalitnímu zásahu. Stovkami hasičských rukou prošla spolehlivá technika této firmy.

S výrobky firmy LUKAS se zcela určitě seznámil nejeden hasič v České republice, který měl co do činění s vyprošťováním osob z havarovaných vozidel. Podle zástupců firmy LUKAS pracuje s jejich výrobky 85 procent hasičských sborů v České republice. Pro pořádek je nutné uvést, že firmu LUKAS zastupuje firma NORDSTAHL,s.r.o. se sídlem v Praze.

Tomu, že tuto firmu zná nejeden hasič se nelze divit. Vždyť výrobky LUKAS slouží na českých hasičských stanicích již devatenáct let. Tato firma by se na hasičském určitě neudržela nebýt kvality a spolehlivosti, která je u těchto výrobků nezbytností. Pokud by se snad opravdu stalo, že se výrobek firmy LUKAS jakkoliv porouchal kvalitní a rychlý servis vše napraví. Za povšimnutí zcela jistě stojí záruční doba, která je u výrobku firmy LUKAS plných 36 měsíců.

Výrobky firmy LUKAS jsou věrné nejen hasičům, ale také veletrhu PYROS, který navštěvují již od roku 1991. Co se týká novinek, je situace u výrobků LUKAS stabilní. Jediné co se v poslední době vylepšilo je síla, spolehlivost a materiální zpracování.
Sdílet