Úterý 14. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jeden mrtvý při nehodách ve Zlínském kraji

Dne 11. 2. 2011 vyjížděli hasiči už od časných ranních hodin na pomoc po sérii hlášených dopravních nehod a havárií v celém Zlínském kraji. Jedna z nehod měla tragické následky.

07:11 – Horní Lideč

Jednotka profesionálních hasičů z Valašských Klobouk vyjela na pomoc po hlášené dopravní nehodě. Hasiči na místě stále zasahují.

06:50 – Lhota u Vsetína

Jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína vyjela na pomoc po hlášené dopravní nehodě. Po příjezdu bylo zjištěno, že došlo ke střetu dvou osobních aut. Po zadokumentování nehody policií pomohli hasiči s odtažením vraku jednoho z vozů a s uvolněním dopravy.

06:35 – Zlechov

Jednotka profesionálních hasičů z Uherského Hradiště vyjela na pomoc po hlášené hromadné dopravní nehodě. Po příjezdu bylo zjištěno, že došlo ke srážce tří osobních auta.

Při nehodě byla jedna osoba zraněna a předána do péče přivolané posádky zdravotnické záchranné služby. Hasiči zabezpečili vraky aut proti požáru. Po vyšetření události policií pomohli hasiči také s nezbytným úklidem.

04:18 – Zlín

Jednotka profesionálních hasičů ze Zlína vyjela se svým speciálem na pomoc po hlášené havárii auta v centru Zlína. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi křižovatkou s ul. Dlouhá a kruhovým objezdem na ul. Kvítková došlo k havárii osobního auta zn. Citroen.

Vozidlo se po havárii dostalo mimo komunikaci, kde narazilo do dopravního značení a převrátilo se na střechu do prostoru chodníku. Hasiči zajistili místo nehody a vrak vozu proti případnému požáru nebo úniku provozních kapalin. Po zadokumentování havárie hasiči auto převrátili zpět na kola.

00:02 – Horní Bečva

Jednotka hasičů města Rožnov pod Radhoštěm byla vyslána s jedním zásahovým vozem na pomoc po tragické dopravní nehodě v Horní Bečvě, při které na místě zemřel chodec. Hasiči pomohli se zajištěním místa nehody a s úklidem.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet