Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Přijďte na letošní soutěž IRON FIREMAN® , čeká vás překvapení.

Nová oděvní kolekce IRON FIREMAN® a slavnostní představení časopisu EXLIVE. To je jen jeden z důvodů, proč letošní nejtěžší hasičskou soutěž navštívit.

To, že je letošní 4. ročník jeden z nejnáročnějších, asi už víte. Pokud ne, tak si přečtěte článek
ZDE.

Připravili jsme si pro vás ale ještě pár dalších novinek. Letos představíme novou oděvní kolekci IRON FIREMAN®. Jde o kvalitní oblečení ryze české výroby !!! Oblečení bylo vyrobeno přímo pro značku IRON FIREMAN®, nejde tedy o oděvy v běžném prodeji. Oslovili jsme několik osobností hasičského společenství a požádali je o propagaci značky IRON FIREMAN®. Některé z nich představíme na letošním ročníku soutěže 17. září na Praze 4 – Pankrác. Kolem 14:00 hodiny vám celou kolekci představíme.
Dalším lákadlem letošního roku je událost č. 1 v hasičském světě. Jde o oficiální představení časopisu EXLIVE. Sami si můžete prohlédnout nulté číslo časopisu a seznámit se fyzicky s jeho podobou. Jak vypadá časopis, se můžete podívat ZDE.
Budeme moc rádi, když navštívíte letošník ročník soutěže IRON FIREMAN®. Podpoříte tak ty nejlepší hasiče v tomto náročném klání a ještě se seznámíte s časopisem EXLIVE a oděvní kolekcí IRON FIREMAN® . Někteří z vás si mohou vyzkoušet i některé hasičské disciplíny a vyhrát tričko IRON FIREMAN®.
Sdílet