Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vyzkoušejte si náročné disciplíny soutěže IRON FIREMAN

V sobotu 17. září v okolí budovy CITY EMPIRIA na Praze 4 – Pankrác si můžete v rámci soutěže IRON FIREMAN vyzkoušet jednu z disciplín. Uvidíte také přemostění dvou nejvyšších budov v Praze a ukázku rychlostního slanění.

Jako každý rok chystáme zpestření soutěže ve formě doprovodného programu. Karel Malina kolem 13. hodiny ukáže se svým SAR teamem nejvyšší přemostění dvou budov v ČR a kolem 14. hodiny předvedou lezci HZS Praha ukázku rychlostního slanění tzv. Rope Jumping, kde lezec slaní budovu CITY EMPIRIA hlavou dolů. Tento „běh“ po fasádě budovy je velice efektní. Celá lezecká část je zajištěna vybavením od firmy Singing Rock. V bezpečí parkoviště před budovou se na místě sportovního klání budou moci návštěvníci přesvědčit o náročnosti soutěže v přímém přenosu. A nejen to, sami si budou moci některou ze silových disciplín vyzkoušet. Bohatý program doplněný o soutěž pro děti, kde mohou získat dětský řidičský průkaz a účastnit se soutěže o nejkrásnější kresbu s hasičským tématem, bude doplněn ukázkou hasičské techniky a nově nám lidé z Městské policie předvedou ukázku vyhledávání osob ze zavalených míst. Na vlastní oči si můžete prohlédnout tištěnou verzi časopisu EXLIVE a setkat se s jeho tvůrci, stejně tak s lidmi kolem serveru POŽÁRY.cz.

Občerstvení zajištěno, vstup zdarma. Podpořte tuto akci, která se koná na počest všech hasičů, kteří položili svůj život pro záchranu druhých. Těšíme se na vás.

Sdílet