Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požáry.cz oblékají nový kabát

Vše časem zevšední a i velké zpravodajské servery mění občas svůj vzhled. Také my jsme se rozhodli po třech letech vyměnit nejen grafiku, ale i rozložení serveru tak, aby pro Vás byl přehlednější.

Určitě jste si také všimli, že se systém našeho serveru stává pomalu ale jistě nepřehledným. Stále jsme se drželi rozlišení 800×600, i když naprostá většina uživatelů používá minimálně 1024×768 a vyšší. Proto jsme se rozhodli radikálně změnit grafické rozložení a vzhled. Získali jsme tím více využitelné plochy, lepší rozložení a přehlednost celého serveru včetně jeho součástí, jako je katalog a další.

Nyní budou Požáry lépe přehledné. V levé části serveru jsou rubriky, které dobře znáte, teda Události, Represe a další. V pravé pak ostatní „nezpravodajské“ části serveru (katalog, e-shop, chystané akce apod.) a akce našeho sdružení jako je např. Iron Fireman. Doufám, že se Vám nový vzhled bude líbit a bude se Vám s ním lépe pracovat.

Nový systém je ve fázi dokončování a ladění, proto prosím omluvte případné chyby a nedostatky. Pokud najdete nějakou chybu, informujte nás mailem.



Luboš Samec
šéfredaktor Požáry.cz
Sdílet