Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pyrocool na PYROSu

Značka Pyrocol je mezi širokou hasičskou veřejností dostatečně známá a také stánek této společnosti se těšil na letošním Pyrosu velké pozornosti.

Společnost PYROCOOL Eastern group se představila nejen v pavilonu A ,ale také na prostranství Brněnského výstaviště kde předvedla již tolik osvědčený Rambojet (úspornou proudnici s pevnou kartuší Pyrocool) a hasící sprej Pyrocool.

Kreativní tým společnosti se znovu osvědčil svojí moderní a čestvou firemní tváří , která k této společnosti neodmyslitelně patří.
Stánek Pyrocoolu byl koncipován stylově pohledem do nového tisíciletí a letošní presentace byla směřována k propagaci již zmiňované proudnici Rambojet.

Osobně jsem čekal tvář stánku ve stylu více agresivním, možná až bojovném podobném propagačnímu materiálu na Rambojet (hasič v pozici bojovníka Ramba odhodlaného skoncovat s požárem se slovy „Kdo chce vyhrát válku musí bojovat“, ale firma se držela více konzervativního a osvědčeného pohledu vhodného na Český resp. Evropský trh.

Sám jsem se přesvědčil ,že pojetí zvolené firmou Pyrocool je pro hasiče dostačující a stále velmi účinné.Výrobky Pyrocool se prostě prodávají samy a to je pro společnost výborná vizitka.
Sdílet