Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

SOUTĚŽ: Další hasičské hrnky

Představujeme vám další dva motivy s tématikou hasičských zásahových automobilů na hrnečcích. Chcete vyhrát jeden z nich?

Tentokrát se jedná o cisternovou automobilovou stříkačku na podvozku Tatra Terrno a dnes již legendární dopravní automobil Avia.

Pokud máte zájem o hasičské hrnečky s novým motivem TATRY 815 TERRNo1 4×4 CAS 24 či s vozidlem AVIA A31 DA12, které jsou k vidění ve fotogalerii tohoto článku, lze si je objednávat přímo na e-mailové adrese skrena@seznam.cz, cena je 130,– Kč za kus + poštovné.

Další hasičské motivy k objednání jsou CAS 25 Škoda 706, Liaz 101, CAS 32 Tatra 148 i 815, AP 27 Tatra 815 či automobilový jeřáb.

Nový hrnek s motivem TATRY 815 TERRNo1 4×4 CAS 24 může také získat výherce soutěže, kterou pořádá server POŽÁRY.cz ve spolupráci s výrobcem nejen hasičské keramiky.

Co pro jeho získání musíte udělat? Je to snadné… stačí správně odpovědět na otázku, kdy (den + rok) byla spuštěna současná verze serveru POŽÁRY.cz … a být tím vylosovaným šťastlivcem.

Správné odpovědi zasílejte na e-mail pozary@pozary.cz do dnešní 17té hodiny. Do předmětu mailu napište slovo HRNEK, bez toho nebude odpověď přijata do slosování. Výherce bude okamžitě informován. Kromě správné odpovědi je také nutno uvést svojí poštovní adresu pro možné zaslání výhry.

Jinak pokud máte nějaký nápad, co na hrnky umístit za další hasičskou automobilovou techniku, pište přímo na e-mail skrena@seznam.cz.

Sdílet