Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

SDH Semily opět pořádá hasičský dětský tábor

I v letošním roce pořádá Sbor dobrovolných hasičů Semily 1. hasičský dětský tábor.

Tábor se uskuteční v termínu od 3. do 10. července 2011 v Chotěvicích u Trutnova v kempu Svatá Kateřina, který se nachází v krásném přírodním areálu uprostřed lesů, s vlastním koupalištěm, výborným zázemím jak pro odpočinek, tak pro sportovní vyžití a hasičskou tématiku, tedy zázemí, které již důvěrně známe.

Součástí tábora bude opět výlet, ale pro letošní rok jej necháme v utajení, malé překvapení pro děti i rodiče. Tradičně budeme podávat denní zpravodajství rodičům prostřednictvím internetu na našich hasičských webových stránkách, jako tomu bylo v letech předchozích, pochopitelně obohacené o nějaké fotografie a i v letošním roce budou moci rodiče posílat svým dětičkám dopisy na emailovou adresu sboru, které dětem předáme v tištěné podobě.

Všichni rodiče a zájemci se mohou informovat o podmínkách a přihlášení svých ratolestí na tábor přímo na webových stránkách sboru www.sdhsemily.iprostor.cz, telefonicky na číslech 777 944 355 nebo 724 226 187. In­formace můžete získat i v realitní kanceláři RK Nika Semily, která sídlí v semilské sokolovně.

Ladislav Bruckner – místostarosta sboru

Sdílet