Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

HAPPY END – nový partner webu

Sorbenty společnosti HAPPY END CZ, a. s., jsou uživatelům portálu Požáry.cz pravděpodobně dobře známé. V oblasti protipožární ochrany a odstraňování následků katastrof se totiž jedná o přirozeného partnera. Představme si však produkty této společnosti trochu v souvislostech.

Společnost HAPPY END CZ, a. s., řadu let spolupracuje jak s jednotlivými hasičskými sbory ve všech krajích ČR, tak také s Integrovaným záchranným systémem České republiky. Zájem o pokračující spolupráci je dlouhodobě oboustranný. Zatímco hasičské záchranné sbory získávají kvalitní protihavarijní produkty a profesionální servis, zástupci společnost HAPPY END CZ, a. s., dávají upřímně najevo svůj respekt k poslání hasičů a úctu k jejich odhodlání. Oboustranný zájem o dobré vztahy je spolu s kvalitním sortimentem tím nejlepším základem pro pokračující efektivní spolupráci.

Zkušenosti a kvalitní servis
Sorbenty společnosti HAPPY END CZ, a. s., jsou používané k rychlému a snadnému úklidu. Za uplynulé roky společnost díky klientům získala řadu praktických zkušeností, takže může průběžně zkvalitňovat své služby a produkty. Dnes je na území České republiky nejvýznamnějším dodavatelem prostředků pro řešení úniku kapalin, bezpečnost a protipožární ochranu. Společnosti HAPPY END CZ, a. s. je proto přirozeným partnerem pro spolehlivé odstraňování havárií.

Klíčový je v případě odstraňování následků katastrof pochopitelně důraz výrobce a dodavatele na okamžitou a zároveň důsledně ekologickou účinnost svých prostředků. V sortimentu společnosti najdete speciální textilnísypké sorbenty, které na trhu v podstatě nemají konkurenci. – Například výrobek UNISAFE.

Základem úspěchu je kvalitní konzultační činnost
Silnou stránkou společnosti HAPPY END CZ, a. s., je celorepubliková působnost, díky níž je možné udržovat na tuzemské prostředí nadstandardně dobré pracovní i osobní vztahy s klienty. V případě havárií proto zástupci společnosti dokáží dodat potřebný sorpční materiál do několika málo hodin. Pružná komunikace a dobré vazby na spolehlivého dodavatele pochopitelně šetří čas. Vyškolení konzultanti společnosti HAPPY END CZ, a. s., dokáží také správně vyhodnotit, které sorbenty jsou pro kterého klienta nejvhodnější, čímž mu v konečném důsledku šetří i finance.

V sortimentu společnosti HAPPY END CZ, a. s., mimo jiné naleznete textilní i sypké sorbenty, průmyslové rohože a utěrky, těsnicí prostředky, havarijní soupravy, norné stěny, kanalizační filtry, posypové vozíky, mycí stoly, odmašťovací kapaliny a mnoho dalších produktů.

Zákazníci i dlouhodobí klienti oceňují možnost okamžitého odběru havarijních prostředků. Nejlepší je pochopitelně zmiňované služby vyzkoušet. Bližší informace o sortimentu najdete na internetových stránkách www.happyend.cz

Sdílet
Přiložené soubory
2010-01-pozary-04.doc zobrazit online DOC 35 kB