Sobota 4. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při dopravní havárii se zranily čtyři osoby

Dne 1. 5. 2011 ve 21:55 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii osobního auta u Hvozdné. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Hvozdná a Veselá došlo k havárii osobního auta zn. Seat Toledo.

Dvaadvacetiletý řidič nezvládl jízdu a s vozem havaroval. Auto se převrátilo na střechu a došlo ke zranění všech čtyř přepravovaných osob. Kromě samotného řidiče tak utrpěli zranění také jeho spolujezdci ve věku 18–22 let.

Posádka zdravotnické záchranné služby postupně ošetřila všechny zraněné osoby. Jedna vážněji zraněná osoba byla odvezena do nemocnice k další péči, ostatní zůstaly na místě havárie. Hasiči zajistili vrak vozu proti požáru a úniku provozních kapalin.

Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena průjezdnost po komunikaci. Po zadokumentování nehody převrátili hasiči vrak vozu zpět na kola a společně s policisty udělali průzkum v okolí. Po dobu šetření havárie policií nasvětlovali hasiči místo události výkonnými agregáty.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet