Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hokejbalový turnaj v Karviné má vítěze

Dnešním dnem pokračuje v Karviné Hokejbalový pohár hasičů a zaměstnanců složek IZS. My celý turnaj sledujeme na místě a přinášíme vám fotografie ze zápasů.

Vyhodnocení a předání cen

Turnaje se zúčastní týmy HZS Moravskoslezského kraje, PČR Moravskoslezského kraje, HZS Středočeského kraje a HZS hl. m. Prahy.

2. května

První zápas spolu sehráli moravskoslezští hasiči a policisté. Boj skončil nerozhodně se dvěma góly na obou stranách.

Další zápas – mezi HZS Středočeského kraje a HZS hl. m. Prahy – dopadl rovněž nerozhodně, obě strany pouze přidaly po jednom gólu, tedy 3:3.

Další zápas dopadl vítězně pro PČR MSK, která porazila hasiče ze Středočeského kraje. HZS Moravskoslezského kraje ve čtvrtém zápase dnešního dne zdolala tým HZS Praha se skóre 5:2.

Zápas HZS Moravskoslezského kraje a HZS Středočeského kraje dopadl lépe pro hasiče z MSK a to 5:2. Dalším zápasem vyhrála Policie MSK, která hrála proti HZS hl. města Prahy a to výsledkem 3:1 . Po prvním dnu je tedy průběžné pořadí:

  1. HZS Moravskoslezského kraje
  2. PČR Moravskoslezského kraje
  3. HZS Středočeského kraje
  4. HZS hl. m. Praha

3. května

Druhý den turnaje zahájili semifinálovým zápasem hasiči ze Středočeského kraje a moravskoslezská policie. Po základní hrací době skončilo toto utkání 2:2, musely proto rozhodnout nájezdy. Ty vyhráli policisté – ze tří nájezdů vstřelili jeden gól, středočeši míček do branky nedostali.

K druhému semifinálovému zápasu nastoupili hasiči z Moravskoslezského kraje proti kolegům z hlavního města. Utkání vyhráli moravskoslezští a to 2:1.

Hasiči z Prahy porazili ve vyrovnaném utkání na nájezdy své středočeské kolegy a obsadili tak celkově třetí místo.

O zlato bojovali moravskoslezští hasiči a policisté. Po základní hrací době, během které jsme se nedočkali gólu, rozhodovaly dlouhotrvající nájezdy. V tech byli nakonec úspěšní policisté a odvážejí si tak z turnaje zlato.

Celkové pořadí turnaje:

  1. PČR Moravskoslezského kraje
  2. HZS Moravskoslezského kraje
  3. HZS hl. m. Praha
  4. HZS Středočeského kraje
Sdílet