Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIII. Konference bezpečnostního managementu 2011

Nové trendy v boji proti bezpečnostním hrozbám 21. století – to je nosné téma VIII. Konference bezpečnostního managementu 2011, která proběhne od 24. do 25. května 2011 v hotelu Pyramida v Praze. Organizátorem této prestižní odborné a společenské události je již tradičně česká pobočka ASIS International.

Letošní konference navazuje na úspěšnou konferenci z roku 2010, která obsahovala témata, jako je například prevence podvodných jednání, boj s korupcí, moderní bezpečnostní technologie, plagiáty, profesní vzdělávání v oboru bezpečnosti, bezpečnost letištních provozů a problematika ochrany osobních údajů.

Program VIII. ročníku KBM je zaměřen na bezpečnostní hrozby 21. století a jejím cílem je zhodnotit současná opatření, která slouží k potlačení tzv. nových hrozeb. Mezi hlavní témata patří kyberterorismus a internetová bezpečnost, dopady přijetí nové legislativy k ochraně kritické infrastruktury, bezpečnost letišť a podzemních drah a sjednocování evropských politik v oblasti ochrany osobních dat a informací.

Na konferenci také proběhne diskuse na nejnovější mezinárodně-politická témata, jako jsou bezpečnostní rizika plynoucí z „arabských revolucí“. Část programu bude věnována novinkám v oblasti bezpečnostních technologií a vzdělávání bezpečnostních profesionálů. Rozpis všech diskusních panelů najdete v programu konference.

Novinkou Konference bezpečnostního managementu je samostatný a veřejnosti přístupný Veletrh bezpečnosti. V areálu hotelu Pyramida mají zájemci možnost prezentovat své produkty a projekty týkající se zejména bezpečnosti a s ní spojených témat.

V rámci dvoudenní konference, která bude souběžně probíhat ve třech diskusních panelech, budou na slavnostním večeru vyhlášeny a předány ceny Bezpečnostní manažer roku 2011 a Bezpečnostní projekt 2011.


Podrobnosti a registrace: www.kbm2011.cz

Sdílet