Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: TFA Vratimov Cup 2011 je minulostí

V sobotu 18.6. 2011 se u hasičské zbrojnice ve Vratimově konal již 10.ročník vratimovského TFA, který je součástí „Poháru ředitele HZS Moravskoslezského kraje v TFA 2011“.

Stejně jako v minulých létech se akce vydařila po všech stránkách a soutěžící předvedli neuvěřitelné výkony. Soutěžilo se v jednotlivcích i v družstvech. Pro prvních patnáct nejlepších byly připraveny hodnotné věcné ceny a pro první tři i poháry. Nejlepší tři družstva byly rovněž odměněny hodnotnými cenami, poháry i medailemi.

A jak to vlastně dopadlo? Na třetím místě s časem 2:24,45 se umístil Ladislav Mikulecký z HZS Ústí nad Orlicí, na druhém místě Roman Viej z HZS MSK stanice Ostrava Zábřeh s časem 2:20,33 a na prvním místě Jiří Mikulecký z HZS Ústí nad Orlicí s časem 2:17,25.

V družstvech se součtem časů 10 min a 45 sekund se umístilo na třetím místě družstvo ve složení Leopold Hejneš, Jiří Malúš, Petr Pažický a Tomáš Novotný, na druhém místě s časem 10min a 10sekund bylo družstvo ve složení Rudolf Mališ, Martin Koliba, Roman Viej a Václav Typeček a na prvním místě s časem 9min a 48 sekund dopadlo družstvo ve složení Ladislav a Jiří Mikulecký, Josef Palát a Petr Sladký. Ještě jednou všem velké gratulace a poděkování.

Poděkování si zaslouží i sponzoři, kteří podpořili tyto závody a jsou uvedeni na internetových stránkách sboru dobrovolných hasičů Vratimov. Celkové výsledky jsou ke stažení v příloze.

www.hasicivratimov.cz

Sdílet
Přiložené soubory
tfa vratimv cup 2011 výsledky.xls zobrazit online XLS 81 kB