Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při nehodě dvou aut zraněno pět lidí

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel byla ohlášena na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v neděli 19. června 2011 v 15:49 hodin.

Ilustrační foto

Přes operační středisko HZS Pardubického kraje byla na místo události vyslána (vzhledem ke krátké vzdálenosti) jednotka profesionálních hasičů z požární stanice Králíky. Naše operační středisko poslalo k nehodě profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolné hasiče z Hanušovic.

Když hasiči přijeli na místo, zjistili, že se jedná o dopravní nehodu dvou osobních aut, v nichž bylo celkem zraněno 5 osob. Zdravotnická záchranná služba na místo poslala vrtulník a po silnici sanitku. Dvě osoby a jedno dítě byly odvezeny ZZS do nemocnice, dvě osoby zůstaly po ošetření na místě dopravní nehody.

Hasiči na místě zajistili vozidla proti požáru a zamezili úniku provozních náplní. Dále spolupracovali se ZZS při ošetřování zraněných osob a s Policií ČR při likvidaci následků dopravní nehody. Po dobu odstraňování následků nehody musela být odkloněna doprava na silnici č. 312 z Králíků směrem na Jeseník.

Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje

Sdílet