Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Sto tisíc pro hasiče je stále ve hře!

Jen necelý měsíc mají dobrovolní hasiči možnost přihlásit se do RWE soutěže pro sbory a jednotky sborů dobrovolných hasičů. Šance na výhru je stále vysoká.

Ilustrační foto

„Každý, kdo by se teď přihlásil do soutěže má pořád velkou naději na výhru,“ přiznala koordinátorka soutěže Nela Parmová. Přitom samotné zapojení do soutěže je naprosto jednoduché a sbory a jednotky za pokus nic nedají. Výhra 100 000 korun není jistě zanedbatelná částka. Neváhejte a přihlaste se! Každá jednotka nebo sbor může prostřednictvím soutěže dát o sobě a své činnosti vědět. Na stránkách Moravského hospodářství a serveru Pozary.cz se čtenáři budou moci dočíst o zajímavých akcích a činech, které soutěžící zaslali. Často nejde ani o zásadní hrdinské činy, ale především se jedná o systematickou pomoc obci a rozvoj komunitního života.

Generální partner soutěže má vedle hlavních výher připravená také další drobná ocenění, kterým chce poukázat na fakt, že si činnosti dobrovolných hasičů váží.

Dejte o sobě vědět a napište příběh vašeho sboru nebo jednotky. Jednoduše vyplňte přihlašovací formulář na internetových stránkách www.moravskehospodarstvi.cz a s dávkou štěstí může být právě váš sbor nebo jednotka tou, která získá hlavní výhru. Za pokus to přeci stojí.

Více o soutěži a podmínky naleznete na níže uvedeném odkazu http://www.moravskehospodarstvi.cz/…hasici-roku/

Podívejte se, jak vypadá přihlašovací formulář. Po vyplnění stačí jen kliknout na tlačítko „odeslat“ http://www.moravskehospodarstvi.cz/…/registrace/

Sdílet