Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pražská Městská soutěž v požárním sportu

Jako každý rok, tak i letos, se 16. 6. 2011 konala v klidném duchu Městská soutěž v požárním sportu. Již na slavnostním zahájení, kterého se nemohl z krizových důvodů zúčastnit ředitel HZS hl. města Prahy, byla znát kvalitní připravenost jednotlivých družstev.

Závody byly zahájeny disciplínou ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže na stanici č. 6. Cvičnou věž nejlépe zdolali Jan Hopp, Martin Ševc a Petr Miřátský.

Družstva se potom přesunula do příjemného prostředí atletického stadionu na Děkance a pokračovala disciplínou 100 m s překážkami. Nejlepšími v závodě byli Petr Miřátský, Marek Schober a Martin Ševc.

Celá soutěž vyvrcholila štafetami a požárním útokem. Na závěrečném nástupu byly předány ceny těm nejlepším závodníkům. Náměstek ředitele plk. Mgr. Jaromír Pešek poděkoval soutěžícím, rozhodčím a všem zúčastněným.

Jeho závěrečná slova nás posunula na XXXX. Mistrovství ČR v požárním sportu družstev HZS ČR, které se bude konat v srpnu v Ostravě. Reprezentačnímu družstvu přejeme hodně úspěchů a kvalitních výsledků.

npor. Mgr. Jiří Musil

Sdílet