Pátek 3. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Krajské kolo soutěže v požárním sportu PAK a HKK

Třiadvacátý červen patřil Městský atletický stadion v Pardubicích a požární stanice v Chrudimi profesionálním hasičům. Konalo se zde krajské kolo soutěže v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého a Pardubického kraje.

Z Pardubického kraje se zúčastnily územní odbory, Ústí nad Orlicí, Chrudim, Svitavy a stanice Pardubice. Z Královéhradeckého kraje se zúčastnilo soutěže pět družstev z územních odborů Jičín, Trutnov, Náchod, Rychnov nad Kněžnou stanice Hradec Králové. Soutěžní den zahájili představitelé Královéhradeckého a Pardubického kraje, zástupci města Pardubice, ale Pardubického kraje, HZS Pardubického a Královéhradeckého kraje a další významní hosté.

Soutěžilo se ve čtyřech disciplínách: běh na 100 metrů s překážkami, výstup do 4. podlaží cvičné věže, štafeta 4 × 100 metrů s překážkami a požární útok.

Výstup do 4. podlaží cvičné věže se uskutečnil v areálu požární stanice v Chrudimi, ostatní disciplíny se pak odehrávaly na Městském atletickém stadionu v Pardubicích.

V této soutěži se jednotlivá družstva v Pardubickém kraji umístila v tomto pořadí:

  1. místo – územní odbor Chrudim
  2. místo – územní odbor Svitavy
  3. místo – územní odbor Ústí nad Orlicí
  4. místo – stanice Pardubice

Celkové výsledky ke stažení v příloze.

Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje
Sdílet
Přiložené soubory
krajská soutěž v ps 2011.doc zobrazit online DOC 36 kB