Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda si vyžádala dvě zranění

V pondělí 4. července ve 14:40 hodin vyhlašuje krajské operační a informační středisko HZS kraje Vysočina poplach třem hasičským jednotkám na dopravní nehodu se zraněním na obchvatu města.

Jednotka SDH Golčův Jeníkov je na místě zásahu jako první jednotka PO a průzkumem zjišťuje dopravní nehodu osobního automobilu a dodávky. Na místě jsou dvě zraněné osoby v péči ZZS. Na místě je také hlídka Policie ČR. Naše jednotka provádí zajištění místa dopravní nehody, protipožární opatření na havorovaných vozidlech, na žádost PČR vyhedává doklady v havarovaných vozidlech,zasypává uniklé PHM a společně s PČR řídí provoz na pozemní komunikaci.

Na místo postupně dojíždějí jednotky z PS Ledeč nad Sázavou a Čáslav, která je po chvíli z důvodu dostatku SaP na místě zásahu odeslána zpět na základnu. Po vyšetření dopravní nehody provádí jednotky přeložení nákladu z havarované dodávky,vypomáhají s naložením vozidla na odtahovou službu a po celkovém úklidu vozovky je místo zásahu předáno Policii ČR a jednotky hasičů se krátce před 18 hodinou vrací zpět na své základny.

Sdílet