Pátek 10. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda osobního auta s nákladním plným dřeva

Záchranná služba převezla dva zraněné, z toho jedno dítě. Řidič Avie měl obrovské štěstí, dřevěné klády při nehodě prošly až do kabiny.

K dopravní nehodě osobního auta s nákladní Avií plnou dřeva vyjížděli v pondělí po poledni hasiči ze stanice Kraslice a dobrovolní hasiči z Rotavy. Auta se srazila na silnici z Kraslic u odbočky na Oloví. Záchranná služba převezla do nemocnice zraněného řidiče nákladního auta a stejně tak i malého chlapce z osobního auta.

Ten od hasičů dostal plyšovou hračku, kterou hasiči vozí na zmírnění traumatického zážitku právě pro děti u mimořádných událostí. Policie uzavřela silnici ve směru na Jindřichovice, hasiči zajistili protipožární opatření, zlikvidovali únik provozních kapalin a asistovali odtahové službě při nakládání nabouraných aut. Silnice byla plně průjezdná po třech hodinách.

I když se řidiče Avie při nehodě zranil, přesto měl velké štěstí, že nehoda neskončila mnohem hůř. Po nárazu totiž několik dřevěných klád z korby doslova prolétlo až do kabiny a jen těsně řidiče minuly.

Martin Kasal
tiskový mluvčí
HZS Karlovarského kraje
Sdílet