Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda tří aut v Bílovci

Dne 20. července krátce po půl jedné odpoledne nedobrzdil 49letý řidič své nákladní vozidla Avie a narazil do vpředu stojícího nákladního vozidla Iveco. K události došlo na křižovatce v Bílovci ul. Dukelské.

Na křižovatce stojící osobní vozidlo Suzuki dávalo přednost protijedoucím vozidlům. Za ním zůstalo stát nákladní vozidlo Iveco. Ve stejnou chvíli dojížděl řidič nákladního vozidla Avie. Ten však nestačil dobrzdit a narazil do Iveca, které odhodil na Suzuki. Celková škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na více jak sto tisíc korun.

Řidiči Avie byla poskytnuta rychlá zdravotnická pomoc, ovšem jeho zranění byla natolik vážná, že po převozu do nemocnice zemřel. Hasiči na místě provedli protipožární opatření a zajistili únik provozních kapalin.

V letošním roce se tak jedná o třetí dopravní nehodu na Novojičínsku, při které zemřel člověk. K první tragické události došlo v únoru v Mošnově, kdy byla sražena chodkyně, druhá se udála v Sedlnicích, kdy zemřela spolujezdkyně a třetí v Bílovci.

por. Mgr. Petr Gřes
KŘP Moravskoslezského kraje
Policie ČR

Sdílet