Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V autě uhořeli po nehodě tři lidé

V Liberecké ulici na pražském Proseku se srazila tři auta. Jedno z nich začalo po havárii hořet. Uhořeli v něm tři lidé. Sanitky odvezly další dva zraněné. Výpadovka na Teplice byla v obou směrech uzavřena.

Nehoda se stala v 8:45 hod. Auta se střetla ve směru na Teplice. Podle předběžných informací šlo o dva Fordy Transit a jedno BMW, které se po srážce vzňalo. V osobním autě uhořeli tři lidé. Další dva zraněné odvezla záchranná služba do nemocnice. Když hasiči přijeli na místo, bylo auto zcela zasaženo plameny. „Do kabiny zřejmě vytekl benzin z protržené nádrže. Lidé uvnitř neměli šanci na přežití,“ uvedl mluvčí HZS. Po uhašení ohně hasiči vyprostili pomocí hydraulického nářadí mrtvá těla z auta.

Podle policie není zatím možné určit, kdy se silnici podaří znovu otevřít. Příčiny tragické nehody na místě zkoumají vyšetřovatelé.

Hasiči měli krátce před jedenáctou hodinou ještě další práci – v koloně u nehody začal hořet nákladní automobil Tatra. Jednotka ze stanice 3, která byla ještě na místě nehody, ihned zasáhla jedním proudem tlakové vody a požár zlikvidovala.

31. 1. 2006 – 08:46 hod.
Praha 8, Liberecká

Foto: Radek Krahulík
Sdílet