Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zkus být hasičem, policistou, záchranářem

Jednotka sboru dobrovolných hasičů města Jindřichův Hradec a Sbor dobrovolných hasičů města Jindřichův Hradec společně s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje ÚO Jindřichův Hradec, Zdravotní záchrannou službou Jihočeského kraje a Policií České republiky si Vás srdečně dovolují pozvat na den s Integrovanným záchranným systémem na sobotu 17. září 2011 od 12:00 hodin do areálu

Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje ÚO Jindřichův Hradec.

Přijďte se podívat na současnou techniku a vybavení hasičů, poslechnout si zajímavé informace o jednotce a Sboru dobrovolných hasičů města Jindřichův Hradec, který v příštím roce oslaví 140 let a profesionální sbor 40 let od svého založení.

Dále v areálu HZS uvidíte techniku složek IZS a i Vy se naučíte zachraňovat zraněné. K vidění bude rovněž zásah na hořící auto, šetření policie u dopravní nehody a ošetření zraněných. Neváhejte a přiďte se podívat a vyzkoušet si práci záchranářů.

Malé občerstvení zajištěno.

Celá akce se koná pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly a starosty města Jindřichův Hradec Ing. Stanislava Mrvky.

Adresa zbrojnice: U Knihovny 1176, Jindřichův Hradec 377 01
web: www.sdh-jindrichuvhradec.estranky.cz

Lubomír Beran
velitel JSDH města J. Hradec

Sdílet