Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pro chlapce přiletěl vrtulník

Vážná dopravní nehoda se dnes ráno odehrála u obce Domamil na Třebíčsku. Osobní vůz skončil po nehodě převrácený na střeše.

Hlášení o nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 08:07 hod. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Želetavy.

Průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že došlo k nehodě osobního vozidla značky Peugeot 306. Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše. V době nehody cestovala ve voze řidička a přibližně čtyřletý chlapec. Při nehodě utrpěli oba zranění. Hasiči pomohli zdravotníkům s jejich ošetřením. Chlapec byl následně zdravotníky letecky transportován k dalšímu ošetření do brněnské nemocnice. Zraněnou řidičku převezli zdravotníci sanitním vozem k ošetření do třebíčské nemocnice.

Hasiči zajistili havarované vozidlo proti požáru a sorbentem zabránili úniku provozních kapalin. V 09:35 hod byly následky dopravní nehody odstraněny a jednotky se vrátily zpět na základny.

Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS Kraje Vysočina
Sdílet