Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

STÁHNĚTE SI: Hra Firefighters – Whatever it takes

Nedávno jsme přinesli rozhovor s tvůrci hasičské hry, která zaznamenala obrovský úspěch na soutěži s názvem Imagine Cup v New Yorku. Po dohodě s vývojáři hry vám přinášíme betaverzi tohoto projektu v licenci „donationware“ – v případě zájmu můžete tedy podpořit další vývoj a dokončení hry.

FireFighters: Whatever It Takes je realtimeová strategie, která se zaměřuje na prevenci lesních požárů. Hráč se snaží uhasit požár v co nejkratším čase a tím zachránit co nejvetší kus lesa, přičemž samozřejmostí je také záchrana ohrožených civilistů.

Hráč má k dispozici různě specializované hasiče a hasicí techniku a jeho úkolem je najít optimální strategii pro boj s ohněm. Schopnosti všech jednotek můžete vylepšit nákupem různých upgradů. Jejich výběru věnujte velkou pozornost, protože ovlivní váš postup v průběhu plnění mise.

Hra vznikla v časovém úseku 4 měsíců jako soutěžní příspěvek do Imagine Cupu 2011 a umístila se v kategorii Game Design na 3. místě!

POZOR! Hra je stále ve fázi beta verze a zajisté je v ní ukryto ještě pár chyb. Proto Vás žádáme, abyste byli shovívaví. V plánu je rozšíření o další mise a příběhovou linii. Děkujeme za pochopení.

Minimální požadavky

  • Operační systém: Windows XP SP2, Vista nebo Windows 7
  • Grafická karta: s podporou DirectX 10 a Shader Modelu 3.0
  • Místo na HDD: 500MB

Doporučené požadavky

  • Procesor: Intel Core 2 Duo 2,5Ghz nebo AMD Athlon 64 x2 2,5Ghz
  • Operační paměť: 2GB
  • Grafická karta: ATI Radeon HD 4800 Series 512MB nebo lepší
  • Přistup k internetu

Server POŽÁRY.cz rovněž není schopen poskytovat technickou podporu v případě problémů se spouštěním hry apod. Jedná se o studentský projekt ve vývoji.

Sdílet