Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči pomáhali hledat sedmiletého chlapce

Policisté ve spolupráci s hasiči provádějí velkou pátrací akci a zároveň žádají o pomoc také veřejnost. Kdyby kdokoliv z občanů chlapce viděl, ať se obrátí na linku 158. Naposled byl spatřen v Břeclavi u tzv. Vídeňského mostu. Policie ČR předem děkuje za pomoc.**

Ilustrační foto

S hledáním pomáhají v dané lokalitě jednotky HZS Břeclav, HZS Mikulov, SDH Stará Břeclav, SDH Hrušky (BV), SDH Lanžhot, SDH Lednice, SDH Tvrdonice, SDH Valtice a SDH Poštorná.

17:06: Chlapec nalezen

Policisté velmi děkují za spolupráci, kterou veřejnost projevila při pátrací akci po sedmiletém klukovi. Toho rodiče od nedělního dopoledne postrádali a poslední stopy, kdy byl viděn, vedly k řece Dyji k tzv. Vídeňskému mostu. Chlapce si podle popisu všimla žena, která slyšela výzvu v rádiu a informovala policii. Na místo ihned vyjela policejní hlídka, která dítě převezla na policejní služebnu, kde si ho převzali rodiče.

Na pátrací akci se podíleli nejen policisté, ale také několik desítek hasičů. K prohledávání terénu byl přizván i policejní vrtulník, psovod a tok řeky Dyje monitorovali hasiči. Nejdůležitější je, že akce dopadla s dobrým koncem a chlapec je v pořádku.

Sdílet