Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Maršovský hasičský bál 2006

V sobotu 18.2.06 se v maršovské tělocvičně konal jubilejní 5. hasičský bál, kterého se zúčastnilo bezmála 200 platících hos­tů.

Připraven byl bohatý program včetně soutěže v oblékaní do hasičské výstroje, bohaté tomboly a promítaní fotografií ze zásahů a společenských akcí naší jednotky.
Letošní tombola byla obzvlášť bohatá. Mimo jiné jste mohli vyhrát dvoudenní zájezd lodí po českých řekách, let na paraglaidovém tandemu a jízdu na saních tažených psím spřežením. O hudbu k tanci i poslechu se postarala královédvorská kapela START, která zahraje vše od valčíku a polky přes popovou muziku až po rock´n´roll. Brilantní zvuk a světelnou kulisu připravila dvojce mistrů zvukařů ze Soundservisu Skalický. Na návštěvníky bálu také čekala již tradiční erotická stripshow, kterou předvedla krásná tanečnice z Maršovského pánského klubu PUSSY CAT. Velice solidně zajištěné bylo občerstvení u baru, které „ošéfovala“ parta profesionálních barmanů v čele s A.Strakošem a M.Judou. Vysoce kvalitní byla i práce kuchařského týmu pod vedením paní J.Tölgové, který hostům připravil ohnivý gulášek, jednohubky, chutné párečky a další dobroty. Podle mého názoru – i bezprostředních ohlasů hostů – se letošní bál mimořádně vydařil a už se těšíme na 6. ročník, který proběhne někdy v únoru roku 2007. Ještě zbývá poděkovat všem sponzorům, kteří jak finančně, tak i materiálně bál podpořili, a všem nehasičům, kteří dobrovolně pomohli při přípravě a úklidu. Všichni sponzoři budou zveřejněni na našich internetových stránkách. Speciální dík patří slečně Elišce Klomínské, panu Vendelínu Duchovi, panu Josefu Kopečnému, paní Petře Judové, paní Jitce Tölgové, panu Martinu Holečkovi, panu Břetislavu Klomínskému, panu Václavu Holečkovi st. a Obecnímu úřadu Horní Maršov. Super dík patří panu Miloslavu Klimešovi, který nás naučil, jak všechno zorganizovat a připravit.


Za SDH Horní Maršov Wenál (Václav Holeček)

FOTO Soptik-HM
Sdílet