Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Cisterny hrály v erotickém filmu

Hasiči amerického Los Angeles Fire Departmentu mají pořádný problém. Jedná se konkrétně o tým požární stanice 63, nacházející se na adrese 1930 Shell Avenue ve Venice Beach.

Dle internetových serverů členové stanice poskytli filmařům z oblasti erotického průmyslu k natáčení jejich cisternu Engine 263/Pierce. K erotickým záběrům hasiči měli svojí cisternu přistavit na místní pláž, přitom dle zjištění došlo však k porušení několika předpisů, mimo jiné, že hasičský zásahový vůz musí být pod neustálým dohledem osádky atd.

Na vině údajně však není pouze stanice 63, stejný prohřešek se zapůjčením cisterny pro tytéž pornoproducenty a herečku Charley Chase měla učinit i požární stanice 41 v Hollywoodu, sídlící na adrese 1439 North Gardner Street.

Na celý skandál neupozornil nikdo jiný, než novináři, v tomto případě televize NBC. Hasiči si prý mysleli, že nedělají nic špatného, o skutečném účelu neměl nikdo z nich tušení, dle velitele jedné ze stanic došlo k události před více jak třemi lety a nyní z toho děla televize NBC jen zbytečnou senzaci s překroucenými fakty, nadřízení včetně radních a starosty jsou ovšem přesvědčeni o opaku s tím, že celý erotický incident vrhá na LAFD špatné světlo a viníci mají být přísně potrestáni.

Video naleznete zde: http://socalscanner.com/…-porn-films/

Myslíte si, stejně jako vedení LAFD a města LA, že se skutečně jedná o tak zásadní problém?

Foto/info: News LA, LAFD, Google

Sdílet