Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dva zranění po nehodě u Velké Hleďsebe

Dne 1. října 2011 kolem 20:30 hodin řídil 23letý cizinec osobní motorové vozidlo Renault Megane po silnici č. I/21 na obchvatu Velké Hleďsebe směrem od Chebu na Drmoul.

Řidič při projíždění mírné pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost dopravě technickému stavu pozemní komunikace a svým schopnostem, s vozidlem dostal smyk, přejel do protisměru, následně zpět do svého jízdního pruhu a poté havaroval vpravo mimo komunikaci.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl po ošetření propuštěn do domácího léčení. Dále došlo k těžkému zranění 20letého spolujezdce, který seděl na zadním sedadle vozidla. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče s negativním výsledkem.

Dopravní nehoda je stále v šetření, přičemž ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

nprap. Bc. Martina Hrušková

Jak serveru POŽÁRY.cz řekl tiskový mluvčí HZS Karlovarského kraje Martin Kasal, zasahovali u nehody hasiči ze stanice Mariánské Lázně a obce Drmoul. Jednotky prováděly protipožární opatření a nasvětlení místa nehody.

Sdílet