Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Srážka dvou tramvají v Praze

Dnešního dne kolem půl dvanácté polední došlo na ulici Střelničná v Praze 8 ke střetu dvou tramvajových souprav. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění. Alkohol v dechu řidičů nebyl zjištěn. Hmotná škoda na vozech se pohybuje do 100 tisíc korun.

Ilustrační foto

Řidič tramvajové soupravy, který projížděl po ulici Zenklova v Praze 8, odbočil doprava na Střelničnou, po které se dále pohyboval směrem k Ládví. Křižovatku s ulicí Zdibskou měl projet rovně. Krátce předtím ale nesprávně přehodil výhybku a odbočil doleva. Přitom se střetl s protijedoucí tramvají, u které došlo k poškození zadní části druhého vozu. Celá událost se obešla bez zranění. Alkohol u obou řidičů vyloučili policisté na místě provedením orientační dechové zkoušky. Způsobená škoda se pohybuje do 100 tisíc korun.

V souvislosti s touto událostí došlo v těchto místech k částečnému omezení dopravy. Provoz byl opět obnoven zhruba po dvaceti minutách. Případem se i nadále zabývají policisté z oddělení dopravních nehod pražského dopravního inspektorátu.

Zdroj: PČR Kpt. Bc. Eva Stulíková

Sdílet