Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na namrzlé silnici havarovala čtyři auta

Sanitka záchranné služby převezla tři zraněné z jednoho osobního auta na ošetření do nemocnice. Silnice R6 u Kynšperka nad Ohří na Sokolovsku byla kvůli nehodě přes dvě hodiny ve směru na Karlovy Vary uzavřena.

K dopravní nehodě většího počtu aut vyjížděli v pátek před sedmou hodinou ráno tři jednotky hasičů. Na rychlostní silnici R6 u Kynšperka nad Ohří se ve směru na Karlovy Vary srazila dvě osobní auta, dodávka a kamion. Pro tři zraněné osoby z jednoho z osobních aut přijela sanitka záchranné služby, hasiči zajistili místo nehody a zabezpečili protipožární opatření.

Protože bylo místo nehody silně namrzlé a silnice velmi klouzala, hasiči okamžitě povolali pracovníky správy a údržby silnic, aby povrch vozovky ošetřili. Směr na Karlovy Vary byl zcela uzavřen až do deváté hodiny dopolední, poté policie zprůjezdnila jeden jízdní pruh.

Během pátečního rána vyjížděli hasiči k další nehodě osobního auta s nákladním na silnici č. 21 u Dolního Žandova a také na silnici z Jelení na Karlovarsku směrem k hranicím s Německem. Zde se rovněž srazilo osobní auto s nákladním, zaklíněného řidiče z osobního auta hasiči museli vyprostit pomocí vyprošťovacích nástrojů, záchranná služba pro zraněného muže povolala na místo vrtulník.

Zasahující jednotky: HZS Sokolov (CAS 24 Scanie) HZS Cheb (CAS 24 Scanie) JSDH Kynšperk nad Ohří (CAS 20 T815) HZS Mariánské Lázně (CAS 15 MAN) JSDH Dolní Žandov (CAS 24 Š706) HZS Karlovy Vary (CAS 24 Scanie) JSDH Nejdek (CAS 15 MAN)

Martin Kasal
tiskový mluvčí
HZS Karlovarského kraje
Sdílet