Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Akce ZIEGLER  – zásahová obuv ELTEN FIRE PROOF

Dovolte mi v krátkosti představit novinku firmy Ziegler – zásahovou obuv Elten Fire Proof.

Kvalitní zásahová obuv druhé generace pro hasiče a záchranáře je jako jediná vybavená bezpečnostní technologií GRIP, která nabízí bezkonkurenční ochranu proti uklouznutí.

Kvalita, bezpečnost a komfort jsou charakteristickými znaky obuvi Elten FIRE PROOF. Obuv byla vyvinuta se zvláštním zaměřením na práci a hlavně praxi a zkušenosti zasahujících hasičů. Obuv poskytuje vysoký stupeň ochrany a i při dlouhodobém používání příjemný pocit nošení a vysoký komfort.

Jedná se o holeňovou zásahovou obuv pro hasiče vyrobenou dle DIN EN 15090:2006, s ochranou proti proříznutí EN ISO 17249 třída 1 (20 m/s) a klima regulační a vodě odolnou Sympatex higH 2 Out membránou.

Obuv je vyrobena z vodě a ohni odolné hydrofobní Waterproof-hovězí kůže šité nomexovou nití. Jazyk obuvi, kraje svršků a kotníková část má zesílené polstrování z důvodu eliminace otlaků, což je velkým přínosem při dlouhodobém používání obuvi. Jazyk obuvi je výměnný, připevněný pomocí nomexových tkaniček provlečených masivními ocelovými očky a ocelovými háčky. Stélka obuvi je celoplošná vkládací, vyrobená z měkkého rouna.

Masivní gumová antistatická podrážka s protiskluzovým vzorem 6,5 mm Safety Grip 2 zajišťuje vynikající stabilitu na téměř každém povrchu a je odolná teplotám do 300 °C. Speciální technologie Grip nabízí bezkonkurenční ochranu proti uklouznutí, podporuje přirozený valivý pohyb při chůzi a tím výrazně snižuje únavu. I po dlouhodobém používání obuvi je její nošení stále příjemné.

Strmé čelo paty zajišťuje bezpečné držení na příčkách žebříku. Součástí je ocelová stélka odolná proti propíchnutí a zvětšená ocelová kaple pro vysoký komfort prstů v botě. Špička boty je potažená zesílenou vrstvou materiálu pro vysokou odolnost proti okopání.


Certifikace:

  • EN ISO 15090:2006, HI3, F2A (typ 2), EN 17249 třída 1.

Parametry:

  • hmotnost páru: 2 800 g
  • výška obuvi: ca. 30 cm
  • velikost: 36 – 50

Cena obuvi:

  • 5 200 Kč vč. DPH

Akční nabídka platí do 31. 12. 2011.

Ziegler Hasičská Technika s.r.o.
www.ziegler-ht.cz

Sdílet