Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Cyklistka zemřela po srážce s nákladním vozidlem

Tragicky skončila včerejší dopravní nehoda, která se stala před polednem na křižovatce ulic Petra Jilemnického a Koutníkova v Hradci Králové. Nákladní vozidlo s přívěsem zde srazilo a usmrtilo čtyřiašedesátiletou ženu. Na místo nehody vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové – stanice Pražská s technickým automobilem a cisternou.

Cyklistka skončila pod koly návěsu a utrpěla zranění neslučitelná se životem. Policisté v místě nehody řídili kyvadlově dopravu. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

K další dopravní nehodě došlo včera 8. listopadu 2011 odpoledne v ulici Pálenecká v Hradci Králové. Krátce po poledni se zde srazila dvě osobní vozidla. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové – stanice Pražská s technickým automobilem.

Řidič osobního auta Ford Escort narazil do před ním jedoucího vozidla Peugeot, následně vyjel ze silnice a narazil do budovy místní firmy. Řidič utrpěl lehčí zranění a byl záchrannou službou převezen do nemocnice. Dvě ženy z Peugeotu vyvázly bez zranění. Hasiči provedli u havarovaných vozidel protipožární opatření a odpojili autobaterii a přívod LPG. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje
Sdílet