Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hala Jablonec nad Nisou 2006

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s územním odborem Jablonec nad Nisou Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje a Generálním ředitelstvím HZS ČR pořádají XXI. ročník halové soutěže v disciplínách požárního sportu.

Soutěž bude probíhat v atletické hale TJ LIAZ v Jablonci nad Nisou ve dvou termínech vždy od 8 hodin.

V sobotu, 8. dubna 2006, se bude konat soutěž jednotek Sborů dobrovolných hasičů obcí a podniků o pohár TRW LUCAS VARITY. Soutěžit se bude v běhu jednotlivců na 100 metrů s překážkami a ve štafetě 4 × 100 metrů s překážkami v kategoriích muži a ženy. K dnešnímu dni je přihlášeno 71 dobrovolných sborů, jednotlivci – muži – 273, ženy – 110, štafety – muži – 47, ženy – 21. V sobotu bude také závodit německé družstvo FF Friedersdorf – Oberlausitz vedené Rolfem Mainzem a slovenské družstvo dobrovolných hasičů ze slovenského Popradu.

V neděli, 9. dubna 2006, bude pořádána soutěž PROFI pro příslušníky a pracovníky hasičských záchranných sborů a příslušníky požárních družstev vojenských útvarů v kategorii muži. Na nedělní soutěž je přihlášeno 26 územních odborů HZS krajů a podniků, 158 jednotlivců a 25 štafet. Ze zahraničních družstev se zúčastní profesionální hasiči ze slovenského Popradu.

Propozice závodu

Přihláška
Sdílet