Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jenom dík nestačí

Maják za pětikilo. Zajímavá akce společnosti Tactical Component a.s.

Vážení hasiči-záchranáři,
jsem velmi rád, že se naše společnost TACTICAL&COMPONENT, a.s. stala sponzorem serveru pozary.cz. Vážím si vaší nelehké práce a zvláště v posledních dnech, kdy je vaše práce vidět na každém zatopeném metru naší krásné vlasti, vám chci poděkovat .

Původně jsem měl připravený naprosto jiný text, který měl popisovat použití výstražných světelných prostředků uvnitř vozidla, ale myslím si, že to počká a že jsou důležitější věci, než je blikání ledkou nebo stroboskopem …
Tak tedy jako poděkování vám všem hasičům profesionálům i dobrovolníkům jsme připravili s výrobcem majáků akci, ve které nabízíme maják STREET STAR za cenu 500,–Kč!
Jedná se o homologovaný, rotační maják, v profesionální třídě, jehož běžná cena je 1536,–Kč, který dodáváme včetně montážní manžety, případně s magnetickou základnou v modrém i oranžovém provedení. K článku přidáváme nákres a dva obrázky :maják STREET STAR s krytem a bez krytu.

Rozměry a další fotografie a informace naleznete na našich stránkách www.tactical-component.com
Tímto akce „MAJÁK za 500“ ale zdaleka nekončí. Naše společnost po dohodě s naším distributorem firmou MANDISan se sídlem v Neratovicích připravila i možnost montáže majáků za ceny, které nemají s realitou nic společného. Stačí jen zavolat pana Michala Milbauera a dohodnout podrobnosti – veškeré kontakty najdete na www.mandisan.cz

Takže pokud potřebujete vyměnit poškozený maják, případně potřebujete maják nový, víte kam se můžete obrátit.

Ještě jednou velké díky!!
Mgr. Daniel Hovorka – předseda představenstva TACTICAL&COMPO­NENT,a.s.

KONTAKTY
TACTICAL&COMPONENT, a.s.
Na Barborce 4/C
Dobrá Voda u Českých Budějovic
373 16
Tel.:/Fax: 387 200 752
Tel: 608 208 700, 602 873 547
info@tactical-component.com

Sdílet