Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

OBRAZEM: Pohár HZS Praha v běžeckém lyžování 2012

Bezmála 50 závodníků se postavilo dne 22. 2. 2012 na start 5. ročníku závodu „O pohár ředitele Hasičského záchranného sboru hl.m. Prahy“ v běžeckém lyžování v Bedřichově.

Trať dlouhá 12 kilometrů vedla z Nové louky přes Hřebínek a Kristianov zpět do cíle k vyhlášené Šámalově chatě. Mlha ani mokrý sníh neubraly na výborné atmosféře a odhodlání závodníků poprat se o co nejlepší časy.

Na ten úplně nejrychlejší nakonec dosáhl suverén závodního pole David Pross časem 33:36, v nejmladší kategorii se mezi nejlepší tradičně zařadil skvělý lyžař Jiří Vavruška – čas 35:50.

V kategorii závodníků nad 50 let předvedl obdivuhodný výkon Jiří Berger sedmým nejrychlejším časem v celkovém pořadí – 37:52!


Ani ostatní běžci nezůstali pozadu a se středně těžkým profilem trati si poradili též na výbornou, nevyjímaje jedinou ženu závodu Lídu Zatloukalovou.

Po společném obědě došlo na vyhlášení nejrychlejších, ale i nejpomalejších závodníků a k předání cen. Ceny předával host závodu plk. Ing. Lakis Jordanidis, náměstek ředitele pro ekonomiku HZS hl.m.Prahy, kterému patří poděkování jak za účast, tak za možnost tento závod navzdory razantním finančním opatřením uskutečnit.

Za hodnotné ceny patří poděkování České hasičské sportovní federaci a lyžařskému časopisu Nordic Mag.

Gratulujeme vítězům, děkujeme všem za účast a těšíme se za rok na viděnou.

Za organizační tým: Květa Valentová

Sdílet
Přiložené soubory
výsledková listina závodu.pdf zobrazit online PDF 94 kB