Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Ostravě již v pátek a sobotu tradiční předvánoční futsalový turnaj

Tento pátek a sobotu (9. a 10. 12. 2011) se ve sportovní hale střední školy vedle ostravské Čapkově sokolovny uskuteční posedmnácté tradiční turnaj ve futsalu „XVII. ročník OSTRAVA CUP – Pohár ředitele Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje“, vždy v závěru roku a se zahraniční účastí.

Ilustrační foto

Přihlášeno je tentokrát čtrnáct futsalových týmů z ČR, hlavně z řad složek integrovaného záchranného systému. Jeden tým přijede ze zahraničí, a to profesionální hasiči z Bratislavy. VSTUP pro diváky je ZDARMA.

Na kvalitní hrací plochu střední školy (hned vedle Čapkovy sokolovny na Sokolské třídě v centru Ostravy – obě budovy leží vedle koupaliště a nedaleko Nové radnice) nastoupí celkem devět hasičských týmů, z toho 5 týmů profesionálních hasičů z Moravskoslezského kraje a 4 hasičské týmy odjinud (Bratislava, Zlín, Vysočina, Přerov). Někteří hráči mají bohaté prvoligové zkušenosti a řada z nich hraje v nižších soutěžích futsalu a fotbalu.

Hasiče doplní týmy Policie ČR, Městské policie Ostrava, Vězeňské služby Heřmanice, ostravské Válcovny za studena a FC Vítkovice 1919 (bývalý Vital Trend).

Boje ve třech základních skupinách začnou v pátek 9. 12. 2011 v 10:30 hodin a budou pokračovat až zhruba do 21:00 hodin. První dva dopolední zápasy obstará skupina A – nejprve se střetne Policie ČR s týmem HZS Kraje Vysočina, pak HZS Zlín s domácími profesionálními hasiči (HZS Ostrava I.)

V sobotu od 8:00 hodin jsou na programu boje ve dvou čtvrtfinálových skupinách, dva semifinálové zápasy jsou naplánovány od 15:30 hodin, boj o třetí místo a finále se očekává v sobotu 10. 12. 2011 zhruba od 17:00.

Skupina A

POLICIE ČR HZS VYSOČINA HZS ZLÍN HZS OSTRAVA I HZS BRATISLAVA

Skupina B

VZS OSTRAVA Vězeňská služba HEŘMANICE MP OSTRAVA HZS VÍTKOV HZS PŘEROV

Skupina C

HZS KARVINÁ FC VÍTKOVICE 1919 „75“ HZS OSTRAVA II ZÚ HZS ČR HLUČÍN

Petr Kůdela
tiskový mluvčí
HZS Moravskoslezské­ho kraje
Sdílet