Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Do otáčejícího se vozidla narazilo další auto

Řidič nákladního auta se otáčel v prostoru křižovatky s nákladem betonových sloupků, když došlo ke střetu s projíždějícím osobním vozem.

Dne 15. 12. 2011 v 05:57 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u obce Lípa na Zlínsku. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na silnici Lípa – Slušovice došlo k dopravní nehodě mezi nákladním vozem zn. Citroen a osobním autem zn. Renault.

Řidič nákladního auta se otáčel v prostoru křižovatky s nákladem betonových sloupků, když došlo ke střetu s projíždějícím osobním vozem. Čelní náraz do boku posunul nákladní auto asi o čtyři metry. Část převáženého nákladu spadla na vozovku. V osobním voze se zranil nepřipoutaný řidič, který spěchal do zaměstnání.

Hasiči byli na místě nehody ze záchranářů jako první, následováni posádkou zdravotnické záchranné služby. Řidič osobního auta seděl ve voze a se zraněním hlavy byl předán lékaři. Po nutném ošetření byl pacient odvezen do nemocnice k další nezbytné péči.

Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost na důležité komunikaci. Hasiči pomohli nasvítit místo nehody výkonnými agregáty, a to během šetření události.

Sdílet