Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Defibrilátor LIFEPAK s 50% slevou

Společnost Physio-Control , přední výrobce defibrilátorů LIFEPAK připravila speciální akci na AED Lifepak 1000. Při objednání automatizovaného externího defibrilátoru Lifepak 1000 do konce tohoto roku získáte druhý s 50% slevou

LIFEPAK 1000
Při srdeční zástavě může vybavenost prvních zasahujících defibrilátorem LIFEPAK 1000 znamenat klíčový přínos pro šanci na přežití.

LIFEPAK 1000 je navržen tak, aby jej mohl použít první svědek události – i osoba bez zdravotnického vzdělání. Je konstruovaný jako výkonný a kompaktní defibrilátor určený k léčbě pacientů se srdeční zástavou a k zajištění funkce kontinuálního monitorování srdeční činnosti. Tento defibrilátor má všechny vlastnosti, které od defibrilátoru řady LIFEPAK očekáváte, mimo jiné:

Přizpůsobivost – Díky dvěma možnostem zobrazení lze LIFEPAK 1000 snadno adaptovat na individuální protokol péče o pacienty, nebo jej nastavit podle doporučení American Heart Association a European Resuscitation Council.

Ovládání – Po otevření brašny jste navedeni pomocí obrázků k zapnutí přístroje a poté je automaticky spuštěna hlasová a obrazová nápověda, která vás vede krok po kroku. K provedení defibrilačního výboje, který může zachránit život, jsou nutné pouze 3 úkony.

Výkon – Díky eskalaci energie až do 360 J máte k dispozici možnosti, které potřebujete pro maximální úspěch defibrilace. U pacientů, kteří vyžadují více než 1 výboj, je zvyšování dávky energie následných výbojů prokazatelně lepší strategií pro ukončení srdečních arytmií léčitelných výbojem.

Odolnost – Jako nejodolnější defibrilátor, který společnost Physio-Control kdy vyrobila, můžete vzít LIFEPAK 1000 bez obav do nejnáročnějšího prostředí.

Cena: 44 870Kč bez 10% DPH

Více informací o akci získáte na facebooku Physio Control CZ.

Vladislav Procházka
email: vladislav.prochazka@medtronic.com
mobil: +420 725 583 364

Sdílet
Přiložené soubory
lp1000brochure-czech-aug23yw.pdf zobrazit online PDF 649 kB